Pe dinafara, par SUV-uri obisnuite, dar interiorul te duce cu gandul la avioanele private. Exista liste de asteptare de o jumatate de an pentru cei care vor sa calatoreasca in asemenea masini.

Howard Becker, directorul companiei
"Clientii nostri au in comun faptul ca sunt persoane ocupate. Sunt, de asemenea, persoane influente. Si, in general, au nevoie de multa discretie".

Tehnologia e aceeasi folosita la jet-urile business. Pentru videoconferinte poate fi instalat un centru multimedia cu monitoare. Sunetul ca la cinema ofera conditii excelente pentru urmarirea unui film sau concert. Iluminatul cu LED-uri poate fi controlat dupa pofta inimii, iar fotoliile imbracate in pielea cea mai fina au grija de relaxarea corpului, inclusiv a picioarelor. Chiar si toaleta exista in aceste super masini.

Mark Hyman, potential client: "Pentru mine, sa poti functiona in traficul din Los Angeles, care este imposibil chiar si in zilele bune, inseamna sa-ti pot folosi timpul eficient. Mai ales ca cei cu care fac afaceri imi cer raspunsuri imediate".

Pentru ca sunt destinate unor VIP-uri, geamurile si caroseria sunt rezistente la gloante.

Howard Becker, directorul companiei: "40% din productie merge la export. Dar aproximativ 20% dintre masinile noastre raman pe Coasta de vest a SUA, unde sunt zonele hi-tech: Washington, Seattle, Silicon Valley, California si mai ales Los Angeles cu industria muzicala si a entertainment-ului"

Luxul la comanda si securitatea costa. Preturile unor astfel de vehicule pornesc de la 160.000 de dolari si se apropie de o jumatate de milion, la cele blindate.