"Ne asteptam la un anunt in aceasta dupa-amiaza de la colegii nostri din Bologna", a declarat prutatorul de cuvant al Audi, Juergen De Graeve, referindu-se la sediul Ducati din Bologna, informeaza Mediafax.

Ducati a vandut anul trecut 42.000 de motociclete, produse cu 1.100 de angajati. Compania a avut in 2011 venituri de 480 milioane euro.

Audi a anuntat in aprilie ca va cumpara Ducati de la Investindustrial Advisors SpA. Directorul general al Audi, Rupert Stadler, s-ar putea alatura board-ului executiv al producatorului de motociclete.

Volkswagen este cel mai mare producator de autovehicule din Europa, dar nu a avut pana acum in portofoliu o marca de motociclete. Grupul german mai detine in Italia, prin Audi, producatorul de autoturisme de lux Lamborghini si compania de design si inginerie Italdesign, fondata de Giorgetto Giugiaro, care a "desenat" primul model Volkswagen Golf.

Citeste si:

Cea mai vizionata emisiune de la BBC l-a facut milionar pe prezentatorul ei. Cati bani castiga Jeremy Clarkson cu Top Gear