Pentru ca in Romania se deschid putine usi daca nu ai pregatita o mica atentie, toti cei nemultumiti pot sa reclame asta pe Piatadespaga.ro. Proiectul este gratuit si deja exista vreo 600 de raportari pe site.

Altii incearca sa te pacaleasca pe fata. Unii dintre acestia practica taximetria. Ca sa nu va simtiti furati, aplicatia celor de la Meridian va spune la finalul cursei cat aveti de platit.

'oti romanii care folosesc taxiul au auzit de "maimuta", adica de pacalirea ceasului de taxat. O aplicatie promite sa rezolve asta. Cum face? Se porneste aplicatia, se poate da pe functia Cost Control, Start Cursa si incepe sa contorizeze in paralel cu aparatul de taxat.

In acelasi timp aplicatia Speed Taxi va indica in timp real cat de aproape este soferul de dumneavoastra, iar prin intermediul aplicatiei Startaxi puteti sa ii acordati si un calificativ celui de la volan.

Exista deja si zeci de site-uri ca ne invata unde se mananca bine si unde nu. Trip Advisor este o aplicatie activa si-n Romania si poate da restaurantului un calificativ. E bine sa stiti ca aveti de ales din 400 de restaurante.

Booking.com este deja un exemplu clasic pentru cei care nu vor sa isi rateze vacanta. La fel si pe Virtual Tourist primiti pareri la cald de la oamenii care calatoresc mult. Site-ul are peste un milion de membri.