Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, a anunșat, joi, că a lansat programul de iarnă pentru 2018, în care se găsesc și patru rute noi cu plecare din București.

Acestea sunt: Amman (Iordania), Marsilia (Franța), Palermo (Italia) și Paphos (Cipru). De asemena, compania crește și frecvența zborurilor pe mai multe destinații populare, respectiv Atena, Londra Stansted, Milano Bergamo și Timișoara.

Pentru a sărbători lansarea programului de iarnă 2018, Ryanair lansează și o promoție fulger, în cadrul căreia vinde bilete cu 9,99 euro pentru călătpriile efectuate în aprilie și mai. Biletele la acest tariff pot fi rezervate doar joi, 12 aprilie, până la miezul nopții.

Programul de iarnă 2018 pentru București:

•  4 rute noi către: Amman (2 zboruri/săptămână), Marsilia (2 zboruri/săptămână), Palermo (2 zboruri/săptămână) și Paphos (2 zboruri/săptămână);
•  Mai multe zboruri către: Atena (zilnic), Londra S. (două pe zi), Milano B. (zilnic) și Timișoara (16 zboruri/săptămână);
•  16 rute în total, incluzând: Berlin (10 zboruri/săptămână), Bruxelles Charleroi (zilnic) și Roma Ciampino (12 zboruri/săptămână).