"Am lansat la inceputul acestei luni ro.yahoo.com, o versiunea «light» a portalului yahoo.com, similara cu cele lansate in Polonia, Turcia, Rusia si Grecia. In prezent, cuprinde continut orientat pe mai multe zone de interes, respectiv Stiri, Finante, Lifestyle, Sport,Tech (Gadgets), Meteo. La acestea se adauga noua versiune localizata de webmail social Yahoo! Mail Beta. Am pastrat, de asemenea, tinand cont de preferintele utilizatorului local, alte produse Yahoo! nelocalizate precum Messenger, Games si Groups. Intentionam, pana la finele anului, sa dezvoltam cel putin doua produse noi Yahoo! locale", a spus Hotaran.

Dupa trei ani de asteptare, portalul Yahoo.ro este activ!

Raluca Hotaran a fost numita in functia de country content manager pentru Yahoo! Romania la inceputul lunii ianuarie. Anterior, ea a ocupat mai multe functii in reprezentanta locala a producatorului american de software Microsoft.

La sfarsitul anului trecut, serviciile furnizate de Yahoo! erau folosite in Romania de 8,2 milioane de persoane, circa 80% din totalul celor cu acces la Internet.

Care sunt cele mai nesigure parole pe Internet