Cititorii au apreciat noul design al www.stirileprotv.ro. Meniul mai prietenos, fotografiile mai mari, dar si galeriile video mai vizibile din interiorul paginii de articol au fost bine receptate de vizitatori, care au ales sa urmareasca LIVE discursul Regelui Mihai, transmis integral pe site-ul nostru.

Unul din cele mai accesate si comentate subiecte in saptamana trecuta a fost interviul cu seful departamentului Recensaminte din cadrul Institului National de Statistica. In topul interesului aratat de cititori a fost, de asemenea, o ancheta a corespondentului ProTV Rares Nastase, difuzata la “Romania, te iubesc”.

Reportajul despre constructorii centralelor hidroelectrice care distrug albiile raurilor si rezervatiile naturale pentru a produce “energie verde” a adunat zeci de mii de vizualizari si zeci de comentarii de la vizitatori.

Noua rubrica din programul de stiri de la ora 07:00, “I like IT”, prezentata de George Buhnici, a strans deja un numar consistent de fani si pe internet. Vizitatorii pot urmari inregistrarea “tabletei” lui George si pot comenta, alaturi de acesta, cele mai noi gadgeturi, in categoria HI-TECH a site-ului.

www.stirileprotv.ro ramane si liderul site-urilor de stiri care au un profil de Facebook, fiind singurul care are peste 53.000 de fani care citesc si comenteaza posturile noastre.

Performanta din ultima saptamana a lunii octombrie vine la doar 7 zile dupa un alt rezultat obtinut de www.stirileprotv.ro. In saptamana 17-23 octombrie, site-ul nostru a fost, de asemenea, cel mai citit din Romania, cu 959.847 clienti unici, peste 2 milioane de vizite si peste 6 milioane de afisari. In saptamana 17-23 octombrie, www.stirileprotv.ro a fost urmat in clasament de www.cancan.ro si www.libertatea.ro.

La sectiunea stiri generale din clasamentul SATI, www.stirileprotv.ro a adunat 98 de zile din ultimele 100 in care a ocupat pozitia de lider. In fiecare zi, peste 250.000 de romani acceseaza site-ul nostru pentru a se informa cu privire la cele mai importante evenimente din Romania si din lume.

IBU Pro TV, divizia de online a Pro TV S.A, opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.profm.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro, www.wrestlingfan.ro, www.depici.ro, www.yoda.ro, www.incont.ro sau www.crimetime.ro.