Site-ul celui mai puternic program de news din Romania, www.stirileprotv.ro, iti ofera incepand de joi, spectacolul vietii LIVE pe internet. Cu doar un click, ai acces, in fiecare zi, la un continut video si editorial premium: programele Stirilor ProTv, editiile speciale ale redactiei stirilor, principalele evenimente ale zilei acoperite in format breaking-news, cu imagini si relatari IN DIRECT ale corespondentilor aflati in locurile fierbinti ale Romaniei.

Utilizatorii www.stirileprotv.ro vor putea, de asemenea, sa urmareasca emisiunile si campaniile marca Stirile ProTv. “Romania, te iubesc”, “I Like IT”, “Dupa 20 de ani”, “Vremea”, “Stirile din sport”, dar si productiile “Promotor” si “Apropo TV”, atat de apreciate de telespectatorii ProTV. In fiecare zi, cele mai importante evenimente politice ale zilei vor fi comentate si analizate in emisiunea online Gandul.live de pe gandul.info, impreuna cu directorul editorial Mediafax Grup, Claudiu Pandaru si editorialistul Gandul.info, Cristian Tudor Popescu.

ProTv News va fi disponibil de joi, 26 iulie, gratuit, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Primul eveniment major acoperit in intregime LIVE pe noul canal online care emite pe www.stirileprotv.ro este Referendumul organizat duminica, 29 iulie, pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu.

Corespondentii ProTv vor transmite LIVE imagini si vor realata din cele mai importante locuri. www.stirileprotv.ro este site-ul numarul 1 din Romania in clasamentul SATI.

In luna iunie 2012, pagina de internet a Stirilor ProTv a fost vizitata de peste 3,1 milioane de clienti unici neduplicati, care au generat peste 31 de milioane de afisari, iar pagina de mobil a inregistrat un numar de peste 1,4 milioane de vizite, in aceeasi perioada.

ProTv News imbogateste experienta utilizatorilor, care pot acum consuma brandul StirileProTv si in format linear, LIVE, 24 de ore pe zi. Noul produs se alatura celorlalte medii prin care milioane de romani pot urmari anchetele si relatarile jurnalistice ale corespondentilor ProTv: TV, web (www.stirileprotv.ro), mobisite (m.stirileprotv.ro), aplicatiile iOS si Android (aproape 200 de mii de downloaduri).

In acest mod, canalul online ProTv News creeaza si noi oportunitati de advertising in cadrul site-ului www.stirileprotv.ro Abonatii Voyo vor putea urmari in continuare emisiunile marca Stirile ProTV, o parte in avans fata de TV!

De asemenea, vor avea acces la arhiva completa a emisiunilor, inclusa in oferta de abonament! Stirile ProTV de la ora 19.00 vor fi in direct EXCLUSIV pe Voyo.ro!