Ar trebui sa incepem cu inceputul: ce te intereseaza in primul rand la un GPS? Fii atent la facilitati, la tehnologie si la raportul pret - calitate!

Daca ii intrebi pe editorii de la cnet.com despre cele mai bune sisteme GPS raspunsul va indica in ordine: Garmin Nuvi 3790T de la Garmin, MotoNav TN765t de la Motorola, TomTom XL 340 S de la TomTom, Magellan RoadMate si Garmin Nuvi 205W.

Daca trecem la o alta sursa de informatii, vom gasi cam aceleasi nume.

Poate vrei sa vezi si niste review-uri de specialitate. Le gasesti aici! Este acolo si un nou top, desigur, dar cam toata lumea are o parere unanima: Garmin, TomTom si Motorola fac unele dintre cele mai bune sisteme GPS din lume.

Numai sa fiti atenti pentru ca unele dintre ele nu prea merg incarcate cu harti romanesti. Dupa ce alegeti modelul, cel mai bine este sa consultati si forumurile de specialitate si sa luati legatura cu cei care le-au cumparat deja ca sa stiti exact cum sta treaba.

Dupa GPS-urile clasice, nivelul urmator sunt PDA-urile cu GPS. Exista si marci care ofera telefon cu navigatie si internet.

In Romania, preturile pentru sisteme GPS pleaca de la circa 200 de lei pentru variantele basic.

Tu ce GPS folosesti? Esti multumit de el? L-ai schimba? Cu ce? Scrie-ne parerea ta in sectiunea Comentarii de mai jos sau trimite-o pe [email protected]!