Daca vrei o imagine high-definition, la eMag poti cumpara un LCD Samsung cu o diagonala de 48 de centimetri la 979 de lei.

Tot la eMAG ai un LED Full HD cu 899 de lei. Cu o diagonala de 61 de centimetri, televizorul echipat cu tehnologia LED reproduce imagini mai clare decat un LCD si consuma si mai putina electricitate decat aparatele obisnuite.

Economie la curent

La Altex pretul unui LCD cu o diagonala de 40 de centimetri incepe de la 499 de lei. Daca vrei sa faci economie la factura, gasesti tot la Altex un televizor LED la pretul de 549 de lei.

La marketonline.ro, un LED Philips costa 999 de lei si poate fi folosit si ca monitor pentru calculator. In schimb, pentru un LCD dai 978 de lei si poate fi conectat la sistemul audio si video din dotare.

La Flamingo ai reducere de 10% din pretul televizorului daca il cumperi online. La fel si la Evomag.ro, asa ca un LCD Sharp HD Ready costa 839 de lei. Pentru unul Full HD de la Philips scoti din buzunar si 949 de lei.

Voucher de cumparaturi

Daca la Flamingo ai reducere din pretul televizorului, la Real primesti un voucher de 200 de lei pentru cumparaturi in cazul in care cumperi un LDC. Pretul? 599 de lei pentru un televizor cu o diagonala de 56 de centimetri.

Si la Domo primesti un card cadou de 150 de lei pentru orice produs achizitionat in aceasta perioada, plus o reducere de 10% daca il cumperi din magazinul online al companiei. Astfel, un LED Philips costa 989 de lei. O varianta mai ieftina este LCD-ul de 40 de centimetri la 499 de lei.

Pentru cei care vor un televizor atipic, exista diverse modele. Dintre acestea - cel in forma de broasca costa 469 de lei.