In urmatorii 6 ani, Micul Fum va fi supravegheat indeaproape. Asta inseamna ca trebuie sa anunte unde locuieste, daca se muta sau daca lipseste mai mult de 8 zile de la domiciliu. Trebuie sa dea explicatii si in legatura cu locul de munca, daca il schimba sau daca e dat afara. De asemenea trebuie sa justifice fiecare ban pe care il cheltuieste.

Probabil ca vazand cum 6 ani viata lui va fi monitorizata pas cu pas, Marcel Lehel regreta ca a spart conturile de mail ale unor persoane publice.

Pedeapsa aparent blanda primita de Micul Fum vine si dupa ce una dintre victime, cantareata Ada Milea s-a aratat extrem de pacifista.

In schimb, cererile vedetelor de a fi despagubite cu sume intre 10 mii si 100 de mii de euro, n-au avut succes in fata instantei. Judecatorul a respins aceste pretentii financiare. In schimb, Micul Fum are de platit 83 de mii de lei, cheltuieli catre stat.

Anul trecut, hackerul a spart conturile de e-mail si cele de pe site-urile de socializare ale unor personaje cunoscute - actrite, fotbalisti, fotomodele si oameni de televiziune. Informatiile obtinute le-a fi publicat pe internet.