Logoul Google cuprinde sapte lucrari realizate de Constantin Brancusi.

Astfel, alaturi de "Domnisoara Pogany" si "Sarutul", logoul prin care Google il celebreaza pe sculptorul roman cuprinde si imagini ale lucrarilor: "Muza adormita in bronz", "Pasare in spasiu", "Nou-nascut", "Prometeu" si "Leda".

Constantin Brancusi va fi sarbatorit si la Bucuresti. Un cerc uman in memoria lui Constantin Brancusi , care va reuni circa 300 de participansi, printre care Victor Ponta si Varujan Vosganian, va fi format, sambata, in jurul Ateneului Roman, cu ocazia implinirii a 135 de ani de la nasterea artistului. Evenimentul - inisiat de Laurian Stanchescu, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania - se va desfasura intre orele 12.00 - 14.00.

Constantin Brancusi (nascut pe 19 februarie 1876, in localitatea Hobisa, judesul Gorj - decedat pe 16 martie 1957, Paris) a fost un sculptor roman cu contribusii majore la innoirea limbajului si viziunii plastice in sculptura contemporana. Figura centrala in miscarea artistica moderna, Constantin Brancusi este considerat unul din cei mai mari sculptori ai secolului al XX-lea.

Google isi schimba frecvent logoul pentru a marca evenimente speciale din cultura mondiala.