Google planuieste sa angajeze anul acesta 6.200 de persoane, mai mult decat acum patru ani cand numarul salariatilor companiei a crescut cu 6.131 de persoane.

Google a deschis birou in Romania in decembrie anul trecut. Pana acum, activitatea Google de aici a fost coordonata de o echipa de zece oameni din Irlanda, unde se afla cel mai mare centru operational din regiune, dintre care patru romani. Angajatii din centrul de cercetare si dezvoltare din Elvetia s-au ocupat de adaptarea si localizarea serviciilor folosite de consumatorii romani, iar componenta de suport s-a facut din Polonia.

In Romania, compania va angaja trei persoane.Vezi aici ce persoane se cauta!

Iar daca vrei sa pleci din tara, ai la dispozitie diverse oferte: de la inginer software la New York sau reprezentant de vanzari in India!

IT-istii sunt pe val

Domeniul cel mai bine reprezentat la inceput de an in ceea ce priveste numarul de locuri de munca vacante este cel de software/IT, companii ca Intel, Dell sau Google cautand angajati in Romania. De exemplu, Intel cauta ingineri de specialitate pentru dezvoltarea de solutii pentru sistemul de operare Android.

Vezi aici cum si unde poti sa te angajati la Dell sau Intel