Brandul Frommer's era detinut de compania John Wiley & Sons Inc., fiind vandut catre Google printr-o tranzactie a carei valoare nu a fost facuta publica.

Reprezentantii John Wiley & Sons Inc. au precizat ca au vandut Google atat brandul Frommer's, cat si toate business-urile de calatorie asociate acestui brand.

Google planuieste sa foloseasca Frommer's pentru a completa continutul furnizat de Zagat, un serviciu care colecteaza si compara informatii despre restaurante din lume, achizitionat in septembrie 2011 de compania care detine cel mai popular motor de cautare pe internet, scrie Huffington Post, preluata de Mediafax.

Frommer's este una dintre cel mai bine vandute serii de ghiduri de calatorie din Statele Unite ale Americii. Seria de ghiduri de calatorie Frommer's a fost lansata in 1957, de Arthur Frommer, care a publicat volumul "Europe on $5 a Day".

In afara de brandul Frommer's, compania John Wiley & Sons Inc. planuieste sa vanda si alte business-uri (in domenii precum interes general, gastronomie, nautica, animale etc.), care nu se mai potrivesc cu obiectivele sale pe termen lung, ce se centreaza in jurul educatiei.

Google, proprietarul celui mai popular motor de cautare pe internet, are sediul central in Silicon Valley si birouri in America de Nord, America de Sud, Europa si Asia.