Ne-am astepta, fireste, ca vedetele sa fie trendsetter si in ceea ce priveste gadgeturile. Pentru unii dintre faimosii si bogatii lumii acest lucru este valabil, pentru altii, insa, mai putin. Cine este la zi cu tehnologia si chiar cu un pas inaintea ei si cine se face de ras la acest capitol? Vedem in cele ce urmeaza…

Unii cantareti nu se dau in laturi de la nimic pentru a face un show electrizant sau pur si simplu pentru a face senzatie. Iar daca asta implica sa poarte pe ei haine stralucitoare… la propriu, atunci fie!

Katy Perry s-a afisat pe covorul rosu cu o rochie cu LED-uri, semnata CuteCircuit. Si nu doar atat. Cu alta ocazie a purtat sandale Zap cu lumini fosforescente, de la Jimmy Choo. Iar Katy nu a fost singura fascinata de aceasta gaselnita, sandalele sclipicioase mai gasind o adepta: Fergie.

Rihanna a facut, de asemenea, senzatie intr- rochie invaluita in LED-uri.

Si nici domnii nu se lasa mai prejos la acest capitol. Doua exemple: Kanye West si-a pus LED-uri pana si pe ochelari, iar Bono a aparut pe scena cu o geaca de piele dotata cu 240 de lasere rosii.

Toate ca toate, vedeta incontestabila la acest capitol este Lady Gaga, ale carei tinute de scena nu mai au nevoie deja de nicio prezentare, mai ales ca au dus-o pe cantareata in pragul falimentului.

Un lucru incontestabil: vedetele vand. Si daca te pot convinge sa cumperi bauturi, parfumuri, de ce nu si tehnologie. De pilda, Oprah a facut furori printre fani pentru Amazon, cand a promovat e-readere. Acum, s-a apucat sa testeze smartphone-ul Sprint HTC EVO, primul telefon 4G din lume. Si Shakira ne arata cat de bine poate un aparat foto Panasonic sa-i surprinda miscarile. 

Iar David Beckham a promovat RAZR2 si MotoRAZR. Asta desi gusturile lui in materie de telefoane si mai ales de accesorii pentru telefoane nu sunt dintre cele mai rafinate. E drept ca nici presedintele Americii, Barack Obama, nu sta mai bine la acest capitol.

Dar nimeni nu-l intrece pe Eminem, "baiatul rau" care se declara complet "afon", cand vine vorba de utilizarea computerului. Totusi, stie ce este YouTube, pentru ca se mai uita cu prietenii la tot felul de clipuri si… cam atat. Iar cand vine vorba de music playere portabile, luati de va minunati!

Si vedetele noastre sunt pasionate de tehnologie: Neylini (Liliana Nae) se declara chiar dependenta de gadgeturi si spune ca nu poate trai fara telefon sau fara laptop. "As putea sa enumar vorbitul la telefon printre hobby-urile mele", confirma ea.