In adolescenta, Ionut adora jocurile pe consola: "Tin minte cum imi petreceam dupa-amiezele de duminica in sufragerie impreuna cu fratele meu si jucam Super Mario si Mortal Kombat". "Si acum mai sunt zile in care ne intalnim si, in amintirea vremurilor trecute, gasim timp sa ne jucam pe consola", adauga Ionut, care acum o luna si-a cumparat ultima noutate in materie de jocuri, Kinect.

In prezent student la Facultatea de Medicina din Capitala, Ionut a vazut Kinectul la un prieten si, dupa ce si-a strans banii, l-a comandat de pe eBay pentru 130 de dolari.

Daca a mai ramas cineva care nu stie despre ce este vorba, gadgetul este un accesoriu incorporat in consola Xbox 360 creata de Microsoft si are la baza o tehnologie de recunoastere a gesturilor, asa incat jucatorul nu trebuie sa faca altceva decat sa se miste in fata unor camere video, sarind si dand din maini, pentru ca gesturile sale sa fie interpretate drept comenzi. Intr-un joc de tip shooter, utilizatorul poate deci sa controleze personajul virtual exclusiv cu ajutorul miscarilor corpului.

Citeste mai departe in Business Magazin.