In urma cu doua saptamani, Marissa Mayer a decis lansarea unui program in cadrul companiei, denumit “Yahoo! Smart Phone, Smart Fun!”, care presupune ca fiecare anagajat sa primeasca un smartphone, iPhone sau Android, in functie de preferinte, a declarat o sursa citata de Business Insider.

Astfel, in cadrul acestui program, angajatii Yahoo! au de ales intre Iphone 5, Samsung Galaxy S3, Htc One X, HTC EVO 4G LTE sau Nokia Lumia 920. Compania va plati, totodata si facturile aferente.

Ideea acestei miscari este aceea ca angajatii Yahoo! sa foloseasca aceleasi telefoane pe care le au si utilizatorii serviciului de internet.

“Vrem ca angajatii nostri sa aiba aceleasi dipozitive ca si clientii nostri, in asa fel vom putea gandi si munci ca majoritatea utilizatorilor nostri”, a scris Marissa Mayer in mailul catre angajati.

Miscarea este una desteapta, sustin analistii. Gigantul va cheltui cateva milioane de dolari pentru plata telefoanelor - bani de buzunar pentru o companie cu venituri anuale de miliarde de dolari, dar va avea angajati mai bine informati si mai motivati.

Citeste si:

Lovitura pentru fanii Apple din Europa. Noul iPhone 5 nu va functiona pe retelele 4G de pe continent

Isteria iPhone 5 a atins si Bucurestiul. Cum si la ce pret ajunge noul gadget Apple in Romania, inainte de lansarea oficiala