El câștigă aproximativ 500.000 de dolari pe lună stând în camera sa și jucându-se, potrivit Business Insider.

În ultima săptămână, el a înregistrat în jur de 83.000 de abonați noi în fiecare zi pe contul său de pe Twitch, după ce a depășit recordul pentru cele mai multe eliminări făcute în Duos, un mod din jocul Fortnite.

Iar popularitatea sa este în continuă creștere. 

Într-un interviu acordat CNBC, ”Ninja” a confirmat că banii pe care-i câștigă de pe urma celor peste 160.000 de abonați cu plată de pe Twitch este de peste 500.000 de dolari pe lună - acești abonați fiind separați de ceilalți 4 milioane care îl urmăresc ”gratis” de pe aceeași platformă.

Pe Twitch, un abonament care scutește utilizatorul de apariția reclamelor costă 5 dolari pe lună.

Numărul celor care s-au abonat la canalul lui Ninja în ultima perioadă a crescut, astfel că este foarte posibil ca el să câștige și mai mult acum.

De asemenea, Blevins câștigă bani de la cei 6 milioane de abonați pe care îi are la canalul său de Youtube, precum și de la sponsorizările pe care le are de când a început să dea interviuri la televiziunile din SUA.

El își petrece cea mai mare a timpului jucându-se "Fortnite: Battle Royale”, jocul favorit al utilizatorilor de pe internet, în acest moment. Este vorba despre un joc de tip ”shooter”, în care sute de jucători sunt aruncați pe o insulă, unde trebuie să caute materiale, să construiască structuri, să găsească provizii și să se omoare între ei, până când rămâne doar unul singur.

Pachetul complet al jocului Fortnite costă de la 40 de dolari în sus, însă versiunea ”Battle royale” este gratuită pe PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One și mobil (Android și iOS).

Este cel mai popular joc pe Twitch, iar acest lucru, de altfel, a provocat prietenia dintre el și raper-ul Drake, care este un fan declarat al jocului.

Pe 14 martie, cei doi au jucat împreună, iar transmisia jocului a doborât recordurile de pe Twitch, în special datorită lui Drake, care a promovat evenimentul pe contul său de pe Twitter, unde este urmărit de 36,9 milioane de oameni.