"Sunt la sfarsitul turneului pe care il fac in Africa de Sud si ar fi insemnat un efort foarte mare. Imi vorbeau cei care au negociat de 120 de tiruri ca sa poata monta faimoasa scena. Fara scena, am pierde un spectacol complet", a spus Oprescu.

Sorin Oprescu a precizat insa ca o alta trupa celebra va concerta in Bucuresti.

"Avem o varianta de rezerva, dar nu o voi spune decat atunci cand va fi gata stadionul. Dar absolut vom avea o trupa celebra. Asta pentru a arata oamenilor ca nu e doar pentru fotbal stadionul, ci si pentru evenimente", a explicat el.

Oprescu, declara, pe 22 martie, ca spera sa poata organiza, in septembrie, un concert al formatiei U2 pe noul Stadion National.

Ce trupe ne incanta in 2011? Bon Jovi si Roxette, capete de afis!

Stadionul Lia Manoliu va fi inaugurat in august 2011! Primul meci: Romania - Argentina! VEZI CUM ARATA!

Turneul “360° Tour”, cel mai scump din istorie

Cel mai recent turneu mondial al grupului, intitulat "360° Tour", promoveaza cel de-al 12-lea album de studio al U2, "No Line On The Horizon", lansat pe 2 martie 2009.

Potrivit specialistilor, acest turneu este cel mai scump din istorie, insa strategia trupei irlandeze de marire a capacitatii scenice, cu ajutorul unei uriase scene mobile rotative, o premiera in domeniu, a avut rezultatele scontate. Fiecare concert a generat incasari medii de 7 milioane de dolari, fiind urmarit, in medie, de aproape 70.000 de spectatori - un nou record in domeniu.

Trupa U2, formata din Bono (voce si chitara), The Edge (chitara, clape si voce), Adam Clayton (chitara bas) si Larry Mullen Jr. (tobe si percutie), a fost fondata in 1976, cand membrii acesteia erau inca adolescenti fara cunostinte aprofundate de muzica.

Succesul de care s-au bucurat ca trupa live a fost chiar mai mare decat cel obtinut de pe urma albumelor vandute, pana ce discul din 1987, "The Joshua Tree", a ridicat statutul formatiei de la "eroi la superstaruri", dupa cum a apreciat revista Rolling Stone.