Cea de-a 19-a editie a programului "O saptamana la mare" va fi lansat, la 1 septembrie, de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR). Turisti vor putea plati, pentru sase nopti de cazare, in functie de clasificarea hotelului, intre 159 si 399 de lei.

Potrivit FPTR, programul "O saptamana la mare", va incepe odata cu punerea in vanzare a biletelor de odihna in agentiile de turism.

Conform sursei citate, anul acesta, vor fi puse la dispozitia turistilor aproximativ 6.000 de locuri de cazare pe serie, in 38 de hoteluri de una, doua, trei si patru stele de pe tot litoralul romanesc.

Tarifele pentru sase nopti de cazare, fara servicii de masa, sunt de 159 de lei de persoana pentru sejur la un hotel de o stea, 189 de lei de persoana pentru sejur la un hotel de 2 stele, respectiv, 219 lei de persoana pentru sejur la un hotel de trei stele.

De asemenea, exista si oferte care cuprind micul dejun, insa preturile sunt mai mari.

Astfel, la un hotel de 2 stele, cu mic dejun inclus, oferta este de 249 de lei de persoana pentru sejur, de 339 de lei de persoana pentru sejur, la un hotel de 3 stele, respectiv, de 399 de lei de persoana pentru sejur la un hotel de 4 stele.

Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja in vanzare prin intermediul a peste 50 de agentii de turism din intreaga tara.