Potrivit regulamentului Loteriei Romane, vineri era ultima lui sansa. Identitatea castigatorului ramane in continuare un mister.

11, 34, 30, 3, 9 si 5 sunt numerele care ar fi trebuit sa faca fericita si mult mai bogata o persoana care a jucat la aceasta agentie din Galati, pe 30 decembrie, la 6 din 49. Norocul s-a transformat in ghinion pentru ca pana vineri, la ora 14.00, nu a venit sa ridice banii.

"Aici, la agentia noastra, in tura mea, dar nu stiu exact cine este clientul. Pentru ca sunt vehiculate tot felul de vorbe. Ca l-ar fi pierdut, ca l-ar fi spalat, dar eu n-am auzit. N-a venit nimeni, nimeni", a spus casiera agentiei unde s-a jucat biletul.

Castigatorul jucase o varianta simpla, pentru care platise aproape cinci lei. Ar fi fost suficient ca sa ridice premiul de la prima categorie, la extragerea speciala de pe 30 decembrie, in valoare de 1,9 milioane de lei. Tot Galatiul se intreaba acum cine e misteriosul care da cu piciorul la aproape jumatate de milion de euro.

In randul jucatorilor impatimiti din Galati s-a nascut deja o legenda: ar fi vorba despre un barbat de peste 60 de ani, care ar fi muncit toata viata prin strainatate. Sotia bolnava i-a pus niste haine la spalat si nu a verificat buzunarele.

"Nu s-a mai intamplat pana acum sa avem un castigator la categoria I si sa nu se prezinte sa-si ridice premiul. Astazi e ultima zi, termenul a si trecut, banii raman in bugetul companiei nationale "Loteria Romana" pana la finele anului, apoi se duc catre bugetul de stat", a spus directorul Loteriei Galati.

Ultimul mare premiu castigat la 6 din 49, in valoare de 3,4 milioane de lei, a fost dat tot la Galati, la inceputul lunii februarie.