Este foarte inteligent si pana sa ramana infirm a lucrat in IT. A inteles insa repede ca poate trai mult mai bine din mila oamenilor impresionati de drama lui decat din salariu. Asa ca are deja trei BMW-uri si sta la hotel.

Niciunul dintre oamenii care, din mila, i-au intins acestui tanar cativa lei n-a stiut ca tocmai i-a dat de pomana cuiva care a coborat dintr-un BMW... Stefan a fost ridicat pentru a treia oara de politistii locali dintr-o intersectie extrem de circulata din Pitesti.

Impresionati de destinul tanarului invalid, politistii s-au gandit initial sa-i caute o slujba... In zadar, insa: tanarul castiga mult prea bine din cersit ca sa renunte la spectacolul strazii, pentru un salariu de 1.500-2.000 de lei.

Baiatul locuieste la hotel si probabil ca mananca la restaurant, iar dupa estimarile politistilor, castiga cel putin cateva sute de lei pe zi. Si categoric, are o pasiune: BMW-urile.

Personalul Casei Corpului Didactic, in parcarea careia tanarul isi tine masina dotata cu un LCD batut cu pietre Swarovski, confirma ca BMW-ul este al tanarului cersetor.

Patronul hotelul unde se mai cazeaza tanarul cand vine la cersit in Pitesti a ramas si el fara cuvinte cand a auzit toata povestea.

Citeste si: Cum vrea un om de afaceri sa scape de cersetorii romani de pe strazile Suediei. Ce trebuie sa faca pentru a castiga bani