”Am atât de multă treabă (şi îmi şi place ceea ce fac) încât, chiar şi cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă şi mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgenţă şi dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac şi o rezolvăm. Parte dintre aceste urgenţe (aşa e viaţa la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului”, a scris ministrul.

Ea precizează că are puţin mai multă linişte în perioada zilelor următoare ca să treacă prin toate, absolut toate evaluările şi verificările pe care le-a cerut instituţiilor pe care le coordonează.

”Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunţ până în ultima zi de mandat. Sunt şi voi rămâne activă. Se pot aştepta colegii din instituţiile din ţară să fiu şi mai curioasă acum că am mai multă linişte ca să mă uit peste informaţiile cerute. Să vă aşteptaţi la multe informaţii utile aici. Inclusiv despre campania PNL Bucureşti care se desfăşoară în online exact aşa cum suntem noi – cei din PNL Bucureşti: decenţi, serioşi, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat”, dă asigurări Violeta Alexandru.