"Intampinam impreuna un An Nou si va adresez, cu acest prilej de bucurie si speranta, gandurile mele bune de sanatate si incredere in viitor. Acum, la cumpana dintre ani, putem fi mandri ca printr-un amplu efort national am depasit impreuna dificultatile anului 2011", a spus presedintele Traian Basescu in mesajul sau de Anul Nou, postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Seful statului isi doreste, totodata, ca anul 2012 sa reinvie in sufletele romanilor optimismul si credinta ca pot reusi ramanand solidari cu destinul natiunii din care fac parte, noteaza Mediafax.

"Cea mai importanta valoare a Romaniei sunt oamenii, iar romanii au nevoie, mai mult ca oricand, sa stie si sa creada ca prin propriile forte pot crea o Romanie moderna si performanta, asa cum si-o doresc", afirma presedintele.

Basescu a adresat si un mesaj romanilor din diaspora: "Fie ca Noul An sa reinnoiasca in inimile tuturor romanilor, care sunt in tara sau in comunitatile diasporei, bucuria, speranta si curajul de a ne asuma si implini destinul unui popor menit sa prospere si sa reuseasca prin munca in tot ceea ce isi propune".

"La multi ani!", le-a urat presedintele romanilor.

Citeste si:

Din orfelinat, direct in clubul select al miliardarilor lumii. 10 povesti de viata de la Oprah Winfrey sau J.K. Rowling FOTO

Inchis la munca in Europa: 10 state UE pastreaza restrictiile pe piata muncii