Becali a primit doua pedepse de cate trei ani pentru dare de mita si una de un an pentru fals. 

Finantatorul Stelei se afla la inchisoare din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. 

Instanta suprema nu a facut reindivualizarea si contopirea pedepselor lui Gigi Becali. In aceste conditii, avocatii lui Becali vor cere, la Tribunalul Bucuresti, contopirea pedepselor, pentru a se constata care este cea mai mare pe care o are de efectuat acesta, au precizat, pentru Mediafax, aparatorii finantatorului Stelei. 

Tot in cazul lui Becali, instanta a dispus confiscarea sumei de 1,7 milioane de euro, aflata in prezent sub sechestru la BCR Unirii. 

Banii vor ajunge la bugetul de stat, in contul Ministerului Finantelor destinat sumelor sub sechestru, impreuna cu dobanda calculata din 2008, au precizat surse judiciare.  Astfel, finantatorului Stelei ii va fi confiscata o suma mai mare decat cea de la momentul sechestrului dispus de procurorii anticoruptie.  Cei 1,7 milioane de euro gasiti la Teia Sponte au fost sechestrati de DNA printr-o ordonanta din 8 mai 2008.

Toti ceilalti inculpati din dosarul "Valiza" au primit pedepse cu suspendare: Victor Piturca - un an cu suspendare pentru favorizarea infractorului, Alina Ciul si Radu Marino - cate un an si jumatate cu suspendare, iar Teia Sponte - doi ani cu suspendare. 

In 27 mai, la ultimul termen al recursului, unul dintre avocatii lui Becali le-a aratat celor cinci judecatori ca au posibilitatea sa stabileasca o pedeapsa care sa permita totodata si suspendarea executarii ei, astfel incat clientul lor sa fie pus in libertate.  Procurorul DNA a replicat, in fata instantei, ca varianta propusa de apararea lui Gigi Becali reprezinta un nonsens juridic dupa ce acelasi complet de judecatori l-a condamnat cu executare pe acesta in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, dosar in care, de altfel, s-a si dispus revocarea suspendarii pedepselor primite pana la acel moment. 

Gigi Becali a declarat, la acelasi termen, ca dupa ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind vanzare-cumparare unui teren in Cluj, iar pe Victor Piturca l-a pus sa semneze ca martor, precizand ca nu mai stie daca i-a spus ce este acel act  In ultimul sau cuvant, Becali le-a marturisit judecatorilor ca au reusit sa-l sperie, ca s-a facut "baiat cuminte" si ca Romania are de pierdut odata cu incarcerarea sa. 

Instanta suprema a ramas atunci in pronuntare si a stabilit ca va lua o decizie definitiva in 4 iunie.