Ideal, oricine vine in vizita la Muzeul Satului ar trebui sa afle tot felul de informatii utile de la infochiosc. Unul singur costa 6800 de euro, cat o Dacie. Anul trecut, pe vremea aceasta, Primaria ne explica faptul ca nu functioneaza deoarece nu l-a legat la reteaua de curent electric. Intre timp nu s-a intamplat nimic. Masinaria sta, aduna rugina si destul de mult praf.

Cei din Primarie au semnat pentru 100 de astfel de infochioscuri, iar pana acum au instalat 33 in cele mai aglomerate puncte ale orasului. In locul ecranelor negre, ar trebui sa gasim informatii despre mijloacele de transport in comun, traseele turistice, evenimentele la zi din oras. In realitate, anul trecut singurul ecran functional l-am gasit in fata Muzeului Antipa. Intre timp si acesta s-a stricat sau a fost scos din priza

Si in fata Guvernului, inca 7000 de euro irositi.

Anul trecut, in mai, Primaria anunta ca cele 33 de infochioscuri vor fi "bransate la reteaua electrica in scurt timp". Astazi, reporterii StirilorProTV au primit acelasi raspuns:" In momentul de fata sunt in procedura de rebransare cele amplasate pe teren. "

In Romana sunt doua, unul dintre ele amplasat strategic intre doua tomberoane, oricum daca mai sta mult asa va fi tocmai bun de reciclat.

Am ajuns la aproape 55.000 de euro , deoarece povestea se repeta atat pe Magheru cat si 200 de metri mai incolo, in Gradina Icoanei.

La patru ani de la achizitionare, niciunul dintre aparatele de aproximativ 400.000 de euro nu functioneaza. In total, tot proiectul care pana acum a fost un esec va costa Primaria 1,7 milioane de euro. Si cu toate acestea, municipalitatea sustine ca merge mai departe.