Dintre cele 27 de victime, doar 5 au mai ramas neidentificate. Premierul Victor Ponta a cerut, sambata, autoritatilor competente ca in perioada urmatoare sa demareze o verificare "la maximum prevazut de lege" in cazul cluburilor de pe intreg teritoriul tarii, dupa tragedia petrecuta vineri seara in Bucuresti.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu: "Am avut tot ce ne trebuie - sange, plasma - am avut la dispozitie chiar si rezerva strategica, pe care am folosit-o si pe care am completat-o. Transmit celor care vor sa doneze sange sa amane pana saptamana viitoare, cand vor fi operatii".

Gabriel Oprea: "Primele echipaje au ajuns la fata locului in 11 minute de la primirea apelului de la 112, fiind activat planul rosu de interventie. In jurul orei 22:26, la clubul Colectiv s-a produs un incendiu in timpul unui concert la care participau 300-500 de oameni. In jurul orei 00:15, s-a finalizat evacuarea, incendiul a fost lichidat la 00:43. 27 de persoane si-au pierdut viata in urma incendiului. Pe masura ce vor fi identificate, vor fi anuntate familiile".

Guvernul a decretat, sambata, trei zile de doliu national, in cadrul unei sedinte extraordinare ce a fost convocata de premierul Victor Ponta: 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie 2015 sa fie declarate zile de doliu national pe teritoriul Romaniei, cu aplicarea dispozitiilor legale in materie.  

Presedintele Klaus Iohannis a mers la locul tragediei: "Am tinut sa vad locul in care s-a petrecut tragedia de aseara si sa las un buchet de flori si o lumanare. Dumnezeu sa-i ierte pe cei decedati. Pentru cei care au scapat din tragedie si au ajuns la spital, vreau sa spun ca le doresc sanatate, sa aiba noroc si sa scape repede si bine. Familiilor indurerate le spun sincere condoleante, sunt in gand si in suflet alaturi de ei, iar familiilor celor care sunt raniti in spitalele Bucurestiului le doresc sa aiba speranta, credinta si le doresc ca cei care sunt internati sa scape cu bine", informeaza stirileprotv.ro

Cele mai recente informatii despre aceasta tragedie le gasiti pe www.stirileprotv.ro