Prognoza meteo pentru zilele urmatoare:

Vineri dimineata va ploua in jumatatea de vest a tarii, dar vor aparea ploi locale si in rest. La munte vine lapovita, iar temperaturile cresc peste tot.

Sambata va fi insa, o zi urata. In sud si sud-est vor fi mai mult ploi, iar la munte continua lapovita.

Duminica va iesi soarele dupa pranz. Totusi, dimineata, mai sunt conditii de lapovita in tinuturile sudice. In noaptea urmatoare se intorc norii de ploaie, dar regimul termic pastreaza tendinta de scadere.

Cum va fi vremea la munte, in weekend

Vineri: va fi in general inchisa. Cerul va fi mai mult noros si temporar, mai ales in cursul serii, vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Vor fi conditii de polei. Vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.

Sambata: cerul va deveni variabil in Carpatii Occidentali si va fi mai mult noros in restul zonei montane, unde izolat vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va avea intensificari mai ales pe creste. Valorile temperaturii aerului vor fi mai mici fata de cele din intervalul anterior.

Duminica: se va innora in cursul noptii in zona Carpatilor Occidentali. Vantul va prezenta unele intensificari mai ales pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

SURSA: Administratia Nationala de Meteorologie