De exemplu, Dana M. este intermediar pentru prietenele ei si le-a ajutat sa-si vanda hainele si incaltarile in schimbul unui mic comision.

"Ma saturasem de hainele mele si m-am decis sa fac ceva in aceasta privinta asa ca mi-am facut un blog si am vandut o buna parte din ele. Cu ocazia asta, am putut sa-mi ajut si prietenele si sa primesc un comision in schimb pentru livrari", a povestit ea.

O alta tanara, Liliana B., a vandut hainele ei cu succes si apoi s-a decis sa caute haine ieftine, noi de data aceasta, si sa isi faca o afacere pe Internet, castigand din adaosul comercial.

"Cand a fost vorba despre hainele mele, le-am vandut fara probleme. Apoi, cu haine noi, a trebuit sa-mi deschid o firma. A durat ceva timp si pana mi-am pus magazinul online la punct, dar acum totul merge bine", a explicat tanara antreprenoare.

Daca si tu vrei macar sa-ti schimbi garderoba in iarna asta si esti dispus sa faci ceva in acest sens, ai putea sa incerci una din urmatoarele variante descrise mai jos.

Iti poti face un blog in 5-10 minute si dupa ce fotografiezi tot ce ai de vanzare, le scoti pe piata si iti promovezi apoi blogul.

O alta varianta este sa apelezi la cineva care are deja blog sau sa le vinzi pe site-urile de anunturi de acest gen.

Si ai mai putea incerca si sa le vinzi catre second-uri, dar aici, de regula, trebuie sa ai firma ca sa poti sa faci asta legal.

Sa revenim la site-uri. Poti sa-ti faci cont simultan si pe bizoo, okaziitrendzone, tocmai si sa postezi acolo toate anunturile tale de vanzare.

O alt varianta este sa organizezi un troc de haine mai extins in care sa inviti si prietene de-ale prietenelor tale sau sa participi la schimburile de haine, incaltaminte si accesorii din orasul tau, pentru ca in ultima vreme au inceput si la noi sa se poarte astfel de evenimente!

Schimburile de haine sunt des intalnite in capitale europene precum Paris sau Londra!

Tu ce alte metode ai testat ca sa-ti schimbi garderoba cu zero lei? Povesteste-ne istoria ta in Sectiunea Comentarii de mai jos!