"Pentru o companie, indiferent daca este mare sau mica, cifra de afaceri este printre cele mai importante aspecte de avut in vedere si este cauza directa a succesului sau esecului unei afaceri. Impreuna cu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai buni business coaches din Romania, vom invata cum sa maximizam efectele tacticilor pe care le punem in aplicare pentru cresterea cifrei de afaceri si cum sa ne ferim sau cum sa gestionam riscurile astfel incat sa avem un business de succes", a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri. 

Mihai Stanescu este fondatorul companiei RoCoach, prima care furnizeaza servicii exclusive de coaching de nivel premium in Romania. In aceasta calitate, are la activ peste 4.500 de ore de executive & business coaching de nivel premium, livrate catre clienti individuali, catre grupuri de oameni de afaceri si echipe de management. 

In ultimii 10 ani, a implementat proiecte de dezvoltare organizationala prin coaching cu peste 100 de companii private din Romania si Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), activitatea firmei sale fiind axata pe doua segmente principale ale mediului de afaceri: segmentul corporatist si cel al IMM-urilor.  In segmentul corporatist, returnarea investitiei (ROI) serviciilor pe care le ofera este de minim 5 ori mai mare fata de bugetul alocat initial (coaching-ului). In cel antreprenorial, ROI depaseste cel mai adesea de 10 ori suma investita.

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare. 

Inscrierile se fac la: [email protected],  iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111. 

Incont.ro este partener media al evenimentului.