Publicul va putea urmari o parada a aeronavelor Regional Air Services, o parada de aeronave Diamond, programul incluzand, de asemenea, lansari de parasutisti si parapantisti.

Iacarii Acrobati - echipa romaneasca formata din Dan Stefanescu si Ioan Postolache si completata de un avion de tip YAK 52, pilotat de Dan Conderman - vor oferi zboruri demonstrative la doar 100 - 800 de metri de nisip.

Exercitiile, desfasurate pe o suprafata de un kilometru avand in centru hotelul Rex, vor fi executate cu viteze de pana la 450 de kilometri pe ora.

Totodata, cei trei Iacari Acrobati vor oferi publicului o vanatoare "talhareasca" de avioane intre romani si pilotul lituanian Jurgis Kairys, multiplul campion european si mondial la acrobatie, numita "Air Bandits".

La eveniment va participa Francesco Fornabaio, aflat pentru prima data in Romania, multiplul campion de acrobatie, precum si Svetlana Kampania, femeia-pilot care a incantat publicul in cadrul etapei campionatului de acrobatie aviatica de la Mamaia din 2009.

Printre invitati se numara si Aeroclubul Romaniei care va participa cu doua aeronave de tip Zlin si o aeronava Extra 300.

Programul va incepe sambata intre orele 11.00-14.00 (aceleasi ore fiind valabile si pentru duminica) si va fi reluat de la ora 16.00, atat sambata, cat si duminica, la Aerodromul Tuzla!

La cele doua evenimente intrarea este libera!