Pe locuri, fiti gata, centrati! Asa poate suna una dintre zecile de oferte ale agentiilor de turism care vand pachete complete pentru iubitorii sportului cu balonul rotund.

Vezi live "El Clasico"

Pe langa un meci de fotbal Real Madrid-FC Barcelona poti sa petreci si cateva zile de relaxare la Madrid. Astfel, trei nopti de cazare in intervalul 15-18 aprilie te costa 815 euro si ai inclus un bilet, din categoria 3, la "El Clasico", precum si biletul de avion.

Nu sunt incluse insa taxele de aeroport, care se pot ridica la 100 de euro. Atentie insa! Biletul este de tip abonament "season card". Mai precis, il ridici de la receptia hotelului, iar dupa meci il returnezi.

Daca vrei si varianta tiparita, mai achiti inca 100 de euro.

Poti sa optezi pentru un bilet de categorie suplimentara, insa vei mai scoate din buzunar inca 550 de euro pentru cel de nivelul 1 Plus.

Sunt biletele online mai ieftine?

In unele cazuri da! Doar sa stii unde sa cauti.

Pe site-ul www.onlineticketexpress poti sa cumperi bilete la "El Clasico" incepand de la 387 de euro pana la 3.500 de euro pentru un loc VIP. Preturile difera in functie de locul in tribuna.

Bilete cu un pret care incepe de la 650 de euro gasesti si aici .

Un alt portal este www.tixnet.com Aici ai bilete mai iefitne, adica intre 600 si 800 de euro la Real Madrid - FC Barcelona.

Pe www.maineventshop.com poti cumpara si bilete din categoria VIP care pot ajunge si la 1.378 euro, cel mai ieftin fiind 725 de euro. In schimb, ii poti vedea pe preferatii tai dintr-un unghi mai bun.

Fotbal englezesc, la firul ierbii

Un alt meci spectaculos se anunta a fi Manchester United-Manchester City care se va disputa pe 12 februarie. Asa ca trebuie sa te grabesti daca vrei sa prinzi o oferta buna!

Pentru 783 de euro de persoana vei putea sa vezi cum se infrunta fotbalistii lui United si City pe Old Trafford. Pachetul include doua nopti de cazare la un hotel de trei stele si transport cu avionul.

In schimb, daca vrei sa cumperi direct de pe site-urile de bilete online vei da de la 159 de euro pe un bilet dus-intors fara taxe de aeroport. In plus, mai adauga si pretul unui bilet la derby: de la 173 de lire (aproximativ 205 euro) la 247 (293 de euro) pentru un loc mai bun in tribuna.

Pe www.ticket4football.com gasesti bilete ceva mai ieftine, de la 110 lire (130 euro), insa trebuie sa cumperi minimum doua. Iar pe alt site un bilet costa 184 de lire (221 euro) cu tot cu taxele de transport.

Daca esti insa fan Chelsea, poti cumpara bilete de la 253 de lire (300 de euro) cu tot cu taxe sau cu 220 de lire (261 euro). Ce vezi pe 19 martie? Infruntarea dintre Chelsea si bogatii de la Machester City. Daca insa cumperi doua bilete "la pachet" dai doar 180 de lire pe unul, adica 213 euro.

Infruntarea colosilor: Barcelona vs Arsenal

La un meci atat de important, si pretul este pe masura: cel mai ieftin bilet pentru meciul de pe 8 martie costa 500 de euro

Bilete pentru meciulde pe Camp Nou gasesti si aici si aici.

Meci in stil italian

Daca iti place fotbalul tactic specific italian atunci poti alege sa vezi meciul dintre Juventus si AC Milan din 5 martie.

Spre deosebire de biletele scumpe pentru meciurile din Spania sau Anglia, in Italia preturile sunt ceva mai accesibile. Astfel, un pretul unui tichet incepe de la 50 de euro. Cel mai scump ajunge si la 250 de euro, insa ai avantajul ca iti poti alege locul in tribuna.

Bilete la 243 de euro gasesti si aici. Insa ai avantajul ca stai in centrul tribunei.

Daca insa vrei sa vezi un adevarat meci din serie A, atunci nu trebuie sa pierzi confruntarea dintre Milan si Inter din 3 aprilie.

Gasesti bilete pentru meciul de pe San Siro la preturi ce incep de la 171 de euro.

Tot la acest derby ai bilete la 188 de euro, insa aici sunt incluse si taxele de expediere.

Discounturi

Ce reduceri ai daca mergi cu fratele mai mic sau chiar cu fiul la stadion? Daca meciul se desfasoare pe terenul celor de la FC Barcelona, copiii sub 7 ani nu trebuie sa plateasca intrarea, insa nu le este alocat niciun loc, la fel ca in cazul celor de la RCS Espanyol, insa, in acest caz, limita de varsta este de 4 ani.

In schimb, la Real Madrid nu se acorda discount pentru tineri.