Pe locul al doilea in topul mentionat se afla Radu Gratian Ghetea, presedintele CA al CEC Bank si presedinte al bancii, cu o remuneratie de 121.424 lei brut pe luna.

Acesta este urmat de Andrei Liviu Stamatian, prim-vicepresedinte si membru executiv al CA CEC Bank, cu 83.832 lei brut lunar, si de Florian Raimund Kubinschi si Paul Ichim, membrii executivi in CA Eximbank, care primesc lunar fiecare 72.598 lei brut.

Mihaela Lucica Popa si Gheorghe Carabasan, vicepresedinti si membri executivi in CA CEC Bank incaseaza lunar un venit brut de 62.075 lei, iar Mirela Iovu, vicepresedinte CEC Bank 60.153 lei.

Cele mai mici remuneratii, cuprinse intre 71 lei brut/luna si 97 lei brut/luna sunt primite de reprezentantii Ministerului Transporturilor in conducerea spitalelor din subordinea institutiei.

Informatiile despre reprezentantii statului in entitatile publice, companiile de stat cu capital unic sau majoritar, au fost publicate pentru prima oara in Romania, in format editabil, si poti fi gasite la adresa http://goo.gl/rKGjqV.