Printre cele mai ieftine este HTC F3188. Pretul sau e destul de convenabil!

Urmeaza Nokia 5250. Sa vedem si preturile!

Urmatorul este Nokia C5 White! La ce preturi?

Pe lista mai punem si Samsung I5500 GALAXY 5 la preturi interesante!

Nokia 5230! Il stii? Preturile sunt tentante!

Tot la un pret sub 200 de euro este si LG GT540.  Unde gasesti cele mai bune oferte?

Sa trecem la un nou model de Samsung: Samsung B7330

Sa vedem!

Altul? Samsung S5620!

Ce variante de pret avem?

Cum alegi cea mai buna oferta pentru un smartphone

Daca te-ai decis sa cumperi un telefon inteligent sau poate vrei, de ce nu, unul obisnuit, magazinele online au oferte foarte tentante mai ales in aceasta perioada!

Cel mai bine este sa faci o cercetare prealabila pe Internet ca sa-ti dai seama care sunt preturile si aici iti sar in ajutor cele doua site-uri destul de bine si rapid updatate: price.ro si compari.ro.

Vrei sa vezi si oferta Evomag.ro?

Dar cea a emag.ro?

Astfel, pentru multi utlizatori de Internet site-uri ca telefonik.ro  sau global-gsm.ro ori cellgsm.ro sau chiar mihaigsm.ro au devenit mai interesante! Sa nu uitam si de nokiagsm.ro!

"Una dintre cele mai mari cresteri dintre magazinele online a fost consemnata in acest an de vanzatorii de telefoane mobile. Diferentele de preturi intre magazinele online si cele clasice sunt suficient de interesate incat clientii sa se orienteze spre comertul electronic", a declarat pentru incont.ro Liviu Taloi, consultant pentru cei care dezvolta magazine online.

La noi, telefoanele inteligente au inca o pondere mica adica unul din zece romani are un smartphone, dar toti specialistii cred ca situatia se va schimba rapid in urmatorii ani.

Telefoanele inteligente le ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi de pe mobil aplicatii care in trecut erau disponibile doar de pe un calculator.

Romanii cumpara lunar circa 12.000 de smartphone-uri, potrivit ultimelor statistici, iar achizitiile sunt in crestere.