Opinia publica a fost socata sa constate ca in spitalele noastre, si asa cu uriase probleme, se foloseau dezinfectanti diluati si de 4 mii de ori. Compania a fost acuzata de procurori ca ani de zile a pus in pericol, cu buna stiinta, milioane de pacienti.

Luni, Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, ar fi trebuit sa fie pus oficial sub invinuire pentru inselaciune cu consecinte grave. El urma sa fie audiat dimineata de procurorii Parchetului General in dosarul in care compania pe care o conducea este deja urmarita penal, iar la final ar fi putut afla ca se vor pune masuri prventive pe numele sau, inclusiv retinerea. Ca nu a mai ajuns acolo, stim deja.

Anchetatorii au pierdut practic personajul cheie din dosar. Ca patron al Hexi Pharma, Condrea putea sa dezvaluie caracatita coruptiei din scandalul dezinfectantilor. Exista suspiciuni legate de modul in care acesta a castigat licitatie dupa licitatie, primind sute de contracte din toata tara. In cazul in care a fost sustinut de cineva numele complicelui ar putea ramane necunoscut dupa moartea lui Condrea.

Citeste continuarea pe www.stirileprotv.ro.