Luminitele de iarna vor fi aprinse pe bulevardele Magheru, Nicolae Balcescu, I. C. Bratianu si Unirii, de la Piata Unirii pana la Palatul Parlamentului si de la Palatul Parlamentului pana la intersectia cu Mircea Voda, Lascar Catargiu si Regina Elisabeta, dar si pe Soseaua Kiseleff si in Piata Victoriei, pe Calea Victoriei, la Arcul de Triumf, in Centrul Istoric, in Piata Constitutiei, Piata Regelui, Piata George Enescu si Piata Universitatii, precum si pe bulevardul Buzesti - Berzei, in Piata George Enescu, in Centrul Istoric si in Piata Regelui. 

De asemenea, vor fi aprinse beculete pe Calea Dorobanti, Bulevardul Aviatorilor, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Piata Charles de Gaulle, Piata Rosetti, Bulevardul Carol si la Piata Presei Libere. 

Ornamentele de sarbatori vor lumina si la intrarea in Bucuresti de pe DN1, A2 si A1, la intrarea in Bucuresti dinspre Giurgiu, pe Bulevardul Tineretului, la intrarea in Parcul Tineretului, pe Bulevardul Ferdinand, in Piata Operei, precum si pe Calea Dorobantilor, intre Piata Dorobanti si Soseaua Stefan cel Mare. 

Potrivit sursei citate, pentru al doilea an consecutiv, Primaria Municipiului Bucuresti, organizeaza, in Piata Universitatii, pe esplanada cu statui, evenimentul "Bucharest Christmas Market" care se va desfasura in perioada 6 decembrie - 5 ianuarie. 

La acest targ de Craciun, vizitatorii vor fi intampinati cu vin fiert, decoratiuni si ornamente de iarna, expozitii de obiecte traditionale si produse de manufactura, icoane pe sticla si lemn, tesaturi, decoratiuni din lemn si ceramica, precum si produse specifice bucatariei traditionale romanesti.  Reprezentantii municipalitatii precizeaza ca in piata de Craciun ii asteapta pe bucuresteni un brad inalt de 15 metri, ornat cu 2.000 de beculete, dar si cu spectacole specifice sarbatorilor de iarna.