Astfel, mai sunt disponibile biletele pentru Golden Circle - in fata scenei, la pretul de 191,7 lei si Normal Circle - la pretul de 127,8 lei.

Biletele pot fi achizitionate prin reteaua Eventim si pot fi cumparate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si online, de pe www.eventim.ro.

De-a lungul anilor, trupa Guns N' Roses a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in Statele Unite ale Americii. Fiecare album Guns N' Roses a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud.

Cel mai bine vandut disc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial. In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Celebritatea la nivel mondial este consolidata printr-o serie de turnee si aparitii la festivaluri importante, avand ca punct de referinta Monsters Of Rock, la Castle Donington, in 1988, unde au cantat in fata a 100.000 de spectatori.

Dupa 1993, Guns N' Roses se desfiinteaza si, cand nimeni nu se mai astepta, in 2008, revine in atentie cu un nou disc de studio numit "Chinese Democracy". A fost marea surpriza a anului 2008 si, in acelasi timp, un comeback de referinta in istoria rockului. Punctul forte al grupului a ramas aparitia live, iar "Chinese Democracy World Tour" a devenit un bun prilej pentru fani sa-i revada la lucru dupa o pauza indelungata.

In prezent, trupa Guns N' Roses este formata din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitara bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitara), Frank Ferrer (baterie, percutie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitara), DJ Ashba (chitara).