O familie a reusit dupa aproape o ora sa-si scoata masina din nameti, dupa ce in ultima saptamana autoturismul a fost lasat in parcarea din fata blocului. Chiar daca n-o vor folosi nici in urmatoarele zile, cel putin au curatat-o.

In apropiere, o domnisoara se lupta si ea cu troianul din jurul autoturismului. Si-a chemat prietenii in ajutor, insa doar unul a aparut.

Unii profita de zapada, ca sa faca un ban. Cu cat este mormanul mai mare, cu atat creste si suma ceruta pentru deszapezirea masinii sau a locuintei.

''50-70 de lei. Depinde. Am strans cam 15 milioane in ultima saptamana. Sa iau mancare la copii. Dupa ce terminam cu masina asta, mergem in alta parte la o casa", spune un deszapezitor.

''Am iesit sa da zapada si am chemat vecinii in ajutor. Le platim", explica un proprietar.

O plimbare pe bulevardele din capitala ne arata ca nu vom scapa curand de muntii de zapada. Oamenii au preferat sa-si lase masinile parcate, ingropate in nameti decat sa fie amendati ca dau zapada pe strada. Problemele apar atunci cand strazile nu pot fi curatate din cauza autoturismelor parcate neregulamentar.