Echipa TechHub a anuntat extinderea spatiului dedicat membrilor rezidenti si lansarea unei noi serii de evenimente, Tech Excellence.

In cadrul Tech Excellence vor fi realizate interviuri cu profesionisti care au creat produse disruptive si afaceri cu impact asupra ecosistemului regional si global, iar participantii vor avea astfel ocazia sa invete din experientele invitatilor speciali si vor fi inspirati de exemplul acestora.

Tech Excellence debuteaza joi, 22 mai, avandu-l ca invitat special pe Florin Talpes, CEO si Fondator Bitdefender,

Profesionistii care vor sa invete care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a dezvolta produse de succes la scara globala pot participa gratuit la eveniment, inscrierile realizandu-se prin completarea formularului disponibil online aici.

TechHub Bucharest s-a alaturat retelei globale TechHub pe 9 mai 2013 la initiativa lui Bogdan Iordache, Daniel Dragomir si Stefan Szakal, cu scopul de a contribui activ la dezvoltarea comunitatii si de a sprijini dezvoltarea startup-urilor in tehnologie din Romania. Pe langa spatiul de lucru, membrii rezidenti ai TechHub Bucharest beneficiaza de acces preferential la evenimente si devin parte dintr-o comunitate internationala de profesionisti in tehnologie. In plus, acestia au ocazia sa interactioneze frecvent cu experti si lideri din industrie.

TechHub Bucharest a organizat sau gazduit pana in prezent peste 100 de evenimente care au adus in discutie subiecte de interes pentru comunitate. Participand la TechHub Meetups, Open Hours, sau Fireside Chats, peste 3000 de persoane au avut ocazia sa invete mai multe despre antreprenoriat, tehnologie, finantare, dispozitive si aplicatii mobile, managementul comunitatilor sau securitate online, discutand cu profesionisti si specialisti din industrie.

In primul an de activitate, pe scena TechHub Bucharest au urcat nume mari in domeniul tehnologiei la nivel mondial. Bill Aulet (Managing Director al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship), Mike Butcher (Senior Editor TechCrunch si Co-Fondator TechHub Global), Bart Decrem (Senior Vice-President Walt Disney Company) sau Tim O’Brien (General Manager Apps and Platforms Groups Microsoft) 

TechHub Bucharest este primul spatiu de co-working din Romania adresat exclusiv profesionistilor in tehnologie care isi doresc sa lucreze dintr-un mediu creativ si dinamic.