"Cu avantaje si cu dezavantaje, Facebook ramane unul dintre principalele instrumente de promovare ale afacerii in mediul online. Impreuna cu Alexandru Negrea vom afla cum sa facem acest lucru intr-un mod eficient si cum sa ne folosim de intregul potential al acestei retele de socializare pentru a ne indeplini obiectivele de business", a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinta Femei in Afaceri. 

Alexandru Negrea coordoneaza in prezent departamentul de Facebook Marketing la Spada si este trainer in cadrul Social Media School, o platforma de training-uri intensive de marketing si comunicare online, creata impreuna cu Andrei Rosca in 2012.

Timp de doi ani (octombrie 2010 – februarie 2013) a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comericala Romana, unde a reusit sa construiasca si sa activeze o comunitate de peste 100.000 de fani pe pagina de Facebook  si sa dezvolte, impreuna cu colegii din departamentele de marketing si comunicare, mai multe proiecte online. Inainte de BCR a lucrat exclusiv in regim de freelancer pe internet (blogging si webdesign).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare. 

Inscrierile se fac la: i[email protected].

Incont.ro este partener media al evenimentului.