"Succesul nostru profesional, fie in corporatie, fie ca antreprenoare, depinde intr-o masura destul de mare si de oamenii cu care lucram. Alaturi de Mihaela Reese vom analiza care sunt problemele cu care ne putem confrunta intr-o echipa si cum le putem depasi pentru a fi eficiente si pentru ca fiecare membru al echipei sa isi atinga potentialul", a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri. 

Mihaela Reese Mihaela are experienta in leadership development, strategie personala, coaching pentru executivi si pentru echipe.

Folosindu-se de pregatirea ei academica, de natura pozitiva si de usurinta de a vedea lucrurile in perspectiva, isi ajuta clientii sa isi descopere zonele necunoscute si sa se dezvolte, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. 

Cuvintele-cheie care o pot descrie sunt: conexiune, rezultate, inspiratie, disciplina si impact.    

Mihaela a urmat un EMBA si a fost, timp de patru ani, General Manager in industria IT&C, ceea ce a ajutat-o sa aiba o mult mai buna intelegere a complexitatii mediului de business. In prezent este Associate Certified Coach la International Coaching Federation. 

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar si se adreseaza atat antreprenoarelor, cat si femeilor care lucreaza in companii si sunt specialiste intr-un domeniu de activitate.

Toate detaliile legate de accesul la eveniment le gasiti pe site-ul Femei in afaceri.