Brandul românesc Seroussi, cunoscut pentru costumele sale bărbătești de gală îți prezintă o colecție de haine de ceremonie ce îmbină arta tailoring-ului tradițional cu tendințele actuale. 

Ai posibilitatea de a găsi și a-ți compune o ținută Black tie în care să pășești cu încredere la orice eveniment important.

Ținute pentru evenimente ce redefinesc eleganța masculină

O ținută ce respectă codul vestimentar Black tie este formată dintr-un smoking bărbați negru cu revere șal sau ascuțite satinate, pantaloni negri, cămașă albă cu guler tip papion, un papion negru, pantofi negri din piele, cărora se mai pot adăuga accesorii elegante, precum butoni de cămașă, bretele, batistă de buzunar sau un brâu negru.

Poți descoperi toate aceste piese vestimentare și multe altele în colecția de costume de ceremonie și accesorii pentru bărbați oferită de Seroussi. Recunoscut pentru costumele sale elegante, croite impecabil, acest brand românesc de tradiție îți oferă oportunitatea de a te bucura de o ținută masculină care te pune în valoare la orice eveniment important.

Te bucuri de sacouri și smokinguri bărbătești croite cu măiestrie, conform unor tipare moderne, alegi pantaloni și cămăși asortate pentru a-ți crea o ținută în care vei arăta excelent și în care te vei simți confortabil. În plus, îți personalizezi ținuta de ceremonie cu ajutorul unor accesorii variate și elegante, care să-ți reflecte stilul personal.

Distincție și eleganță în costume smoking de calitate ireproșabilă

Pe lângă look-ul impecabil de care te bucuri atunci când porți o ținută de gală de la Seroussi, un alt atu important este calitatea superioară a hainelor, resimțită mai ales prin comoditatea la purtare. Acesta este rezultatul unei selecții riguroase a celor mai bune materiale, țesături premium, începând de cu lâna 100% naturală, bumbacul natural, până la materiale prețioase precum mătasea sau catifeaua.

Prin utilizarea acestora iau naștere piese vestimentare de calitate ireproșabilă, ce oferă nu doar un aspect elegant, ci și o senzație plăcută, făcându-te să te simți confortabil pe tot parcursul unui eveniment special. În plus, ai posibilitatea să găsești îmbrăcăminte de ceremonie de mărimi variate, pentru că orice bărbat trebuie să arate bine, indiferent de constituția sa.

Eleganța atemporală și calitatea desăvârșită reprezintă adevărate identități de marcă ale unui brand care și-a construit prestigiul pe angajamentul neclintit față de inovație în tailoring de înaltă clasă și față de tradiție. Acum știi unde poți găsi ținute de ceremonie elegante și comode, care îți oferă un aspect distins. 

Atunci când se apropie un eveniment important cu dress code Black tie, colecția de îmbrăcăminte de ceremonie oferită de Seroussi îți oferă oportunitatea de a te bucura de o experiență frumoasă, pe care o vei ține minte toată viața.