Data viitoare când trebuie să achiziționezi o soluție de climatizare, aruncă o privire și asupra ofertelor acestor giganți. Noi credem că nu vei regreta. Iată care sunt cei mai buni producători de aparate de aer condiționat. 

Daikin 


Unul dintre cei mai apreciați producători de soluții de climatizare, compania japoneză Daikin, cu sediul în Osaka,  a luat naștere în 1924. Sloganul care face referire la confortul absolut este la fel de adevărat și în zilele noastre, atribute precum eficiență și control total al temperaturii fiind redovedite la fiecare nouă lansare de produs. În plus, Daikin se specializează și pe manufacturarea unor aparate de aer condiționat cu un design încântător, potrivite pentru încadrarea în orice spațiu, fie rezidențial, fie comercial. Produsele lor sunt comercializate pe întreg globul, cota de piața fiind una cu adevărat impresionantă. 


Gree


Conform datelor oficiale, compania chineză Gree este cel mai mare producător mondial de aparate de aer condiționat. Aceștia datorează succesul nu în mică măsură și datorită interesului arătat pentru protejarea mediului, prin folosirea agentului frigorific R32, ce asigură un consum de energie diminuat. Produsele furnizate de colosul chinez sunt recunoscute pentru calitatea deosebită încă din 1991, anul fondării. În plus, gama de produse este impresionant de variată, aceștia producând peste 7000 de modele de aparate, împărțite în 20 de categorii. 


Hitachi


Înființată în 1910, primul produs al companiei japoneze Hitachi nu a fost un aparat de aer condiționat, ci un motor cu inducție. De atunci, gigantul japonez a ajuns printre cei mai recunoscuți și apreciați producători de aparate de aer condiționat, mai ales datorită faptului că oferă unități care consumă destul de puțin. Astfel, produsele lor sunt văzute drept cele mai de încredere și eficiente din industrie. Evident, filtrele și motoarele prevăzute cu funcții de auto-curățare întăresc această imagine. 


LG 


Compania coreeană fondată în 1947 poate că nu le depășește pe celelalte la capitolul venituri, dar misiunea lor se leagă cel mai bine de concepte precum satisfacția clienților și produsele de calitate superioară. Modelele eficiente create de companie demonstrează în primul rând o grijă deosebită pentru mediul înconjurător. Fiind de dimensiuni mici și cu un design neintruziv, aceste produse sunt o alegere comună atât în birouri, cât și în spațiile rezidențiale, oferind tehnologii speciale precum inverter, filtre cu plasmă și răcorire prin jeturi de aer. 


Fujitsu 


Deși nu este chiar la nivelul mențiunilor de mai sus, compania cu sediul în Tokyo are o istorie de peste 70 de ani în realizarea echipamentelor de calitate și se bucură de o reputație recunoscută pe plan internațional, grație mai ales inovațiilor de care au dat dovadă. Alege un aparat de aer condiționat de la Fujitsu dacă vrei să te bucuri de cele mai bune sisteme de climatizare care vor asigura calitatea aerului din încăpere, dar și un design premium. 

 

Categoric nu poți da greș dacă alegi una dintre companiile de mai sus