Este de ajuns să admitem că firmele de profil există tocmai fiindcă există cerere pentru serviciile lor pentru a înțelege că oamenii chiar au nevoie de ajutor pentru a-și muta mobila. Mobila dintr-o locuință, dintr-un birou ori dintr-un spațiu comercial e dificil de gestionat din cauza dimensiunilor corpurilor, a suprafețelor finisate sau vitrate, precum și de „traseul accidentat” pe care trebuie mers.

Iată cele mai întâlnite trei cazuri care determină oamenii să ia legătura cu această companie:

1. Mobila este atât de importantă pentru posesorii ei încât merită protejată cu orice cost

Într-o locuință mare încape mult mobilier, care însumat costă o mică avere. Locuința unei familii înstărite conține mobilă scumpă, premium sau de colecție. În locuințele modeste, mobila constituie o parte importantă din agoniseala de-o viață.

În fiecare dintre aceste cazuri, efectiv e de neconceput ca mobila să fie zgâriată, lovită, scăpată sau deschiolată pe parcursul mutării. Sprintmove, firmă mutări mobilă devine esențială aici pentru că dispune de resurse umane pricepute, de autospeciale de transport bune și potrivite și de materiale de protecție de calitate.

2. Locațiile sunt atât de dificile încât se impune să vină băieți pricepuți în mutări mobilă

Persoanele care se mută dintr-un apartament aflat la etajele superioare ale unui bloc de locuințe fără lift, cu scări înguste sau la care accesul este oricum dificil au clar nevoie de băieți puternici și pricepuți, care să îi ajute. La fel și cei ce se mută dintr-o vilă cu etaje și intens compartimentată și situată la mare distanță față de poartă – pur și simplu ar fi o misiune imposibilă pentru proprietarii mici de statură ori cu siluetă plăpândă.

Până și proprietarii vânjoși se vor chinui mult în lipsa prezenței unei echipe de lucrători care să mute mobilierul repede și bine și în lipsa unor materiale de protecție adecvate. Echipele Sprintmove sunt atât de rodate în provocări grele de mutări de mobilă încât cu o singură privire pot gândi soluții și au îndemânarea și tehnica necesară pentru a reuși aproape-imposibilul.

3. Cei obișnuiți să apeleze la meseriași vor avea încredere într-o firmă de mutări mobilă

Decât să ia ei cheia franceză și să desfacă ceva pe la baie provocând o inundație, mai bine cheamă instalatori și se asigură astfel că problema la baie le va fi rezolvată fără incidente și mult mai rapid. Abordarea este una mai înțeleaptă și în situația mutării: decât să mute singuri mobila riscând să o deterioreze, să zgârie pereții și tocurile ușilor ori să se accidenteze în mod regretabil, mai bine apelează la serviciile unei firme.

Sprintmove are peste 15 ani de experiență, o întreagă flotă de autoutilitare cu diverse volume și tonaje și mai multe echipe care în paralel merg la clienți pentru mutări diverse: și pentru persoane fizice, și pentru sedii de firme, și mutări de colo-colo, dar și mutări naționale și chiar internaționale. Iată de ce oamenii au încredere în ei și apelează la aceștia când se întâmplă să își schimbe locuința, sediul sau pur și simplu să ducă piese de mobilier acolo unde au nevoie de ele.