Ce este e-Factura
În sine, e-Factura este un document depus în format XML în Spațiul Privat Virtual (SPV) care așteaptă validarea de către ANAF. După validare, atât tu, cât și partenerii veți putea descărca e-Facturile din același portal. Facturile validate conțin sigiliul Ministerului Finanțelor și doar acestea vor putea fi înregistrate în contabilitate.

În acest context, firmele s-au îndreptat fie spre achiziționarea unor certificate fiscale, fie au ales servicii de contabilitate online care au inclus în abonament și program de facturare integrat cu e-Factura, cum este Keez.

Migrarea spre servicii de contabilitate online

Ai toate documentele în același loc

Una dintre cele mai mari provocări pentru antreprenori constă în gestionarea și coordonarea diferitelor aspecte ce țin de facturarea electronică. Având în vedere că trecerea de la factura tradițională la e-Factura a fost una destul de bruscă, implementarea unui sistem de contabilitate online integrat cu e-Factura va face această sarcină să fie una simplă și intuitivă. La Keez, nu doar că vei avea toate documentele în același loc, dar nu vei fi nevoit să folosești diverse softuri de facturare. Le ai pe toate în același loc.

Trimiți și primești e-Facturi

Prin intermediul programului de facturare online integrat cu e-Factura de care poți beneficia apelând la serviciile de contabilitate online, poți trimite și primi e-Facturi cu ușurință. Tot procesul este simplificat și automatizat, permițând antreprenorilor să economisească timp și resurse prețioase. Nu mai este nevoie să navighezi prin diferite platforme sau să gestionezi manual fiecare tranzacție.

Arhivare automată

O altă caracteristică esențială pe care o oferă serviciile de contabilitate online integrate cu e-Factura este arhivare automată a e-Facturilor în conformitate cu reglementările fiscale și legale. Toate facturile tale sunt arhivate în siguranță în cloud, iar tu ai acces în oricând și de oriunde la ele cu ajutorul aplicației de mobil/ Web.

Contabilitatea online te ajută să gestionezi facturile electronice într-un mod plăcut și eficient. Fluxul de lucru automatizat face ca tot procesul să fie ușor de înțeles și de utilizat pentru toți antreprenorii, indiferent de nivelul lor de experiență în acest domeniu.

Keez este o firmă de contabilitate online care oferă antreprenorilor o soluție completă și eficientă pentru e-Factura, facilitând tranziția către un proces de facturare modern și digital. De la emiterea și trimiterea facturilor în SPV, până la primirea și arhivarea acestora în Inbox, totul cu un simplu click.