Majoritatea țărilor, inclusiv Bulgaria, au chiar legi care impun părinților să-și pună copiii într-un scaun auto pentru mai multă siguranță atunci când călătoresc.
 
Scaunul auto este bun atât pentru confortul, cât și pentru siguranța copilului. Statistic, 90% din cele mai grave accidentări sau  catastrofe cu fatalități pot fi reduse dacă se folosește un scaun auto.
 
Scaunele auto pentru copii sunt esențiale atunci când călătoriți cu un bebeluș sau un copil într-o mașină. Majoritatea țărilor, inclusiv Bulgaria, au chiar legi care impun părinților să-și pună copiii într-un scaun auto pentru mai multă siguranță atunci când călătoresc.
 
Scaunul auto este bun atât pentru confortul, cât și pentru siguranța copilului. Statistic, 90% din cele mai grave accidentări sau  catastrofe cu fatalități pot fi reduse dacă se folosește un scaun auto.
 
Toate scaunele auto disponibile pe piață respectă parametrii stricți de calitate. Acești parametri sunt urmați de toți producătorii pentru a asigura siguranța maximă în caz de accident. Dacă doriți să cumpărați un scaun auto, trebuie să acordați atenție caracteristicilor de siguranță, precum și confortului scaunului auto, deoarece copilul dvs. va petrece mult timp în acest scaun.
 
Magazinul nostru online oferă o varietate completă de bunuri pentru copii, de la jucării la orice alte gadgeturi potrivite pentru copiii cu vârste între 0-14 ani. În plus, veți găsi o mare varietate de scaune auto pentru copii. Alegeți-l cel mai potrivit pentru dvs. pe site-ul nostru web Kidso.ro.
Iată principalele avantaje ale unui scaun auto pentru copii
 
1. Scaunul auto confortabil vă va ajuta copilul să doarmă bine în timpul călătoriei.
 
Scaunul de mașină comod pentru copii oferă bebelușului dvs. un confort ce seamănă cu o îmbrățișare blândă. Acest lucru este foarte util atunci când călătoriți într-o mașină, deoarece ajută copilul să adoarmă ușor și mult timp.
 
Ar fi extrem de periculos să lăsați bebelușul sau copilul să doarmă pe bancheta din spate a unei mașini fără securizare, deoarece chiar și la curbe mici el se va rostogoli de la un capăt al mașinii la celălalt.
 
2. Un telefon sau o tabletă atașată pe scaunul auto va menține copilul angajat și într-o bună dispoziție. Dar acest lucru va crea obiceiuri proaste pentru el. În opinia noastră, cel mai bine ar fi ca copilul să privească peisajul înconjurător în trecere și să adoarmă atunci când va obosi.
 
Scaunul auto este util nu numai atunci când copilul doarme, dar și când este treaz. Majoritatea scaunelor auto pentru copii au o parte la care poate fi atașat un telefon mobil sau un alt dispozitiv, unde copilul poate urmări un film sau asculta muzică. Acest lucru va ajuta la menținerea copilului ocupat în timp ce conduceți, dacă nu dorește să doarmă.
 
3. Un scaun auto cu capac superior protejează copilul.
 
Un scaun auto cu capac superior este foarte util dacă sunteți într-o călătorie lungă. Capacul superior vă va proteja copilul de razele ușoare și puternice ale soarelui și îl va ajuta să doarmă mai bine.
 
4. Scaunele auto ușurează condusul cu mai mulți copii în mașină.
 
Nu puteți lăsa copiii pe bancheta din spate a unei mașini fără scaun, mai ales dacă sunt foarte mici. De asemenea, este imposibil ca o persoană să facă față tuturor copiilor simultan. Scaunele auto sunt foarte utile atunci când familia are mai mult de un copil sau copii mici. Este ușor, comod și sigur să îi așezați pe scaunele lor
 
5. Un scaun auto bun va asigura siguranța copilului.
 
Unul dintre avantajele semnificative ale scaunului auto pentru copii este siguranța oferită unui copil în caz de accident.
 
Dacă alegeți scaunul potrivit, veți oferi copilului dvs. siguranță optimă în caz de accident. Investiția într-un scaun auto este cea mai bună modalitate de a asigura siguranța copilului. În plus, asigurați-vă că copilul dvs. este prins bine în centuri pentru a reduce posibilitatea unei vătămări.
 
După cum putem vedea, scaunul auto este foarte util pentru bebeluși. Și nu doar pentru că îl protejează pe copil de pericol, ci și pentru că îi ajută pe părinți să conducă fără să fie distrași de copil. Doar asigurați-vă că aveți scaunul auto potrivit pentru vârsta, înălțimea și greutatea copilului. De asemenea, asigurați-vă că îl instalați corect în mașină.