Misiunea specialiștilor de la Pefoc, derivă din dorința de a oferi clienților săi, zi de zi, focare seminee de calitate verificată, servicii de montaj profesional sau o varietate întreagă de alte soluții alternative de încălzire, perfect adaptate de la situație la situație, livrate cu profesionalism și promptitudine, oriunde pe întreg teritoriul țării.

Echipa este formată din experți impecabil instruiți tehnic și profesional, dispuși să pună la bătaie cu generozitate, implicare și devotament pe întreg procesul de selecție, montaj și distribuție, pentru a-ți livra, conform și la timp, dispozitivul de încălzire ales de tine.

PEFOC este printre puținele firme specializate din domeniu, care este capabilă să asigure zilnic din stocul propriu, fără alți intermediari și adaosuri astronomice de preț, produse și accesorii de calitate, importate de la producători de renume european, care au trecut testul timpului și al experienței pozitive în materie de soluții de încălzire de calitate superioară.

Satisfacția clienților este vitală și tocmai datorită acestui lucru, echipa este atent organizată, astfel încât, fiecare membru știe mereu ce are de făcut, începând de la personalul administrativ și până la cel auxiliar, care își desfășoară zilnic activitatea în depozitele proprii.

Din punct de vedere logistic, suntem pregătiți în fiecare moment să livrăm produse și să asigurăm servicii de calitate superioară, oriunde în țară, ajutați și de rețeaua națională proprie de distribuitori, parteneri și meseriași - oameni cu zeci de ani de experiență în livrarea și montajul oricăror soluții de încălzire neconvențională, pornind de la tradiționalele seminee pe lemne, până la focare și sobe moderne pe gaz, bioethanol sau peleți.

Perspectiva de a te întoarce după o zi întreagă de stres și muncă obositoare la birou, într-o casă în care ești întâmpinat de căldura naturală emanată de arderea lemnelor, acum, mai mult decât oricând, poate deveni realitate. Așa că, treci de la scenarii direct la fapte și gândește-te serios la oportunitatea achiziționării unei soluții de încălzire alternativă, mai ales că, Pefoc.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu pe gaz, sobe pe peleți, sobe din fontă sau oțel, clasice sau căptușite cu șamotă sau soluții profesionale de cos de fum pentru o evacuare în siguranță și ardere superioară. Acum te poți bucura în locuința de beneficiile confortului suprem, dar și de un element decorativ deosebit, de calitate premium și durată mare de viață.

Mai mult decât niște simple produse comandate de tine, noi suntem cu adevărat preocupați să livrăm zilnic, în primul rând calitate și promptitudine. Pefoc.ro livrează oriunde în țară, rapid și fără costuri suplimentare, marfa fiind asigurată tocmai pentru ca șemineul tău să ajungă în locuința ta, în maximum 48 ore de la comanda fermă.