Aceleași schimbări trebuie făcute și în ceea ce privește încălțămintea, care va fi adaptată noului anotimp. Dacă vrei să fii șic și în sezonul rece, iată câteva ținute în care poți integra încălțările de toamnă:

Botine

În ceea ce privește încălțămintea pentru toamnă, în topul preferințelor se află botinele. Aceste încălțări sunt elegante, călduroase și au un toc de dimensiuni acceptabile pentru oricine. Din fericire, botinele sunt ușor de asortat atât la rochii/fuste/pantaloni eleganți, cât și la o ținută casual sau office, cu jeanși. Fie că alegi botinele pentru birou sau simple plimbări prin oraș, te pot însoți oriunde și oferă eleganță siluetei tale. Acum, ai la dispoziție o gamă variată de botine, care pot fi o alegere potrivită pentru toamnă. Nu trebuie decât să te decizi asupra modelului, materialului, tocului sau culorii.

Ghete sau bocanci

Din categoria încălțărilor călduroase pentru toamnă fac parte și ghetele sau bocancii, ambele fiind variante ușor de integrat în orice ținută. Dat fiind că toamna poate fi și un anotimp ploios, ai nevoie de pantofi călduroși, impermeabili și, de ce nu, întotdeauna la modă. Alege ghete de toamna cu talpă groasă, din cauciuc, care îți oferă o aderență bună pe teren alunecos. Totodată, verifică și cusăturile! O pereche de ghete cu numeroase rânduri de cusături sunt rezistente în timp.

Îți plac ghetele și bocancii, dar nu știi cu ce se pot asorta? Vei fi surprinsă să afli că pot fi integrate în ținute diferite. De pildă, ghetele arată excelent alături de o pereche de pantaloni skinny și un pulover moale și călduros. O ținută de toamnă poate fi compusă și cu ajutorul unei perechi de jeanși, la care să adaugi un top și un palton din lână. Dacă garderoba ta este plină de nuanțe neutre, s-ar putea să-ți placă și ghetele albe. Iar, pentru nonconformiste, bocancii sau ghetele colorate sau cu diverse imprimeuri, sunt opțiunea perfectă pentru că atrag atenția asupra lor.

Mocasini

Din arsenalul încălțămintei pentru toamnă nu pot lipsi mocasinii. Aceștia pot fi folosiți în compunerea ținutelor business, casual sau elegante, dacă știi să îi combini armonios. Mocasinii sunt disponibili atât în nuanțe deschise, cât și în culori închise de maro, negru sau bleumarin, perfecte pentru toamnă.

Cizme de cauciuc

Dacă nu te-ai gândit până acum la cizmele de cauciuc, ar fi bine să le ai în vedere pentru un anotimp ploios precum toamna. Lumea modei îți oferă numeroase variante, atunci când vine vorba despre cizmele din cauciuc, articole must have din garderoba unei femei. Sparge monotonia unei zile mohorâte de toamnă, cu ajutorul unei perechi din cizme de cauciuc în nuanțe vesele. Astfel, o pereche de cizme roșii sau roz din cauciuc oferă un plus de personalitate unei ținute uni.

Cizmele din cauciuc arată bine în outfituri casual, cu jeanși, însă, pot fi purtate alături de rochii negre din dantelă și o jachetă din piele, pentru un look nonconformist. Găsești și cizme cauciuc pentru copii, pe care cei mici să le poarte, atunci când ies afară și iau la rând toate bălțile.

Cizme din piele intoarsa

Nu în ultimul rând, toamna este anotimpul perfect pentru o pereche de cizme din piele întoarsă. Poți opta pentru modele mai scurte sau peste genunchi, în funcție de preferințe. În afară de cizmele negre, potrivite pentru majoritatea outfiturilor, sunt în trend și cizmele maro sau crem, care se îmbină cu nuanțele din natură.

Cizmele din piele întoarsă se potrivesc atât cu rochii cât și cu fuste de diferite lungimi. Mai mult, pot fi integrate și în ținutele office elegante. Poartă o rochie midi, un palton negru și o pereche de cizme peste genunchi. Nu vei trece neobservată.

 

 

Ține cont de recomandările noastre referitoare la încălțămintea de toamnă și construiește ținute moderne și călduroase! Tu ce model ai alege?