Dacă faci parte din categoria celor care nu au încă nicio idee despre cum își vor petrece Revelionul, dar care își doresc, totuși, să se bucure de o trecere dintre ani memorabilă, articolul acesta este pentru tine! Acestea fiind spuse, îți prezentăm 4 idei care te vor inspira să-ți petreci Revelionul 2021 într-un mod de care îți vei aminti cu drag.

Petrece-ți Revelionul cu familia

Se spune despre Crăciun că este sărbătoarea familiei. Mulți dintre noi nu plănuiesc să plece într-o vacanță în zilele de Crăciun, căci, pentru ei, cel mai bun mod de a se bucura de această perioadă este alături de familie. Crăciunul este, astfel, un bun prilej de a ne reîntoarce acasă, de a sta la povești ca în copilărie și de a ne desfăta papilele gustative cu delicatese pregătite cu dragoste de mama.

Ce ai spune, însă, dacă anul acesta ai alege să-ți petreci și Revelionul alături de ai tăi, așa cum făceai în copilărie și, poate, și în adolescență? Astfel, vei prelungi bucuria zilelor de Crăciun petrecute în sânul familiei!

Invită-ți prietenii la tine acasă

Se întâmplă atât de multe lucruri în viețile noastre, încât, din păcate, ajungem să tot amânăm unele întâlniri cu acei prieteni pe care nu i-am mai văzut, poate, de ceva vreme. Totuși, este esențial să ne reamintim că timpul pe care îl dăruim celor dragi, oamenilor care contează cu adevărat, este cel mai prețios cadou pe care îl putem face. Astfel, ce-ai zice dacă ți-ai invita prietenii dragi la tine acasă? Ați putea să vă bucurați de o petrecere care să vă amintească de dulcea perioadă a adolescenței sau, pur și simplu, ai putea organiza un maraton de filme, de la care să nu lipsească mâncarea gustoasă. Bucuriile sunt, de multe ori, foarte simple, așadar nu trebuie să fie neapărat o petrecere sofisticată.

Pleacă într-o minivacanță în România

Dacă iubești să călătorești, dar nu ai mai apucat să mergi într-o vacanță de ceva vreme, poate și din cauza situației legate de pandemia de coronavirus, sigur te va încânta ideea de a organiza, de Revelion, o minivacanță în România. Astfel, nu doar că te vei bucura de câteva zile de relaxare și de voie bună, ci și vei susține afacerile locale, care au avut de suferit din punct de vedere economic anul acesta. Covasna, Predeal, Sinaia, Baia Mare - iată doar câteva dintre destinațiile excelente pe care le poți alege pentru a te bucura de trecerea dintre ani.

Pleacă într-o destinație exotică

Nu ești tocmai fan al iernii, iar o vacanță la munte, de Revelion, nu se află în topul preferințelor tale? Ți-ai dori ca anul să fie o nesfârșită vară sau, cel puțin, o primăvară cât mai blândă, plină cu soare? Atunci, ce-ai zice de o vacanță într-o destinație exotică, unde să te bucuri de vremea superbă, de soarele care îți va mângâia trupul, de băi în mare, în ocean sau în piscina unui hotel ce oferă servicii de calitate superioară? Dacă un astfel de scenariu te face să visezi cu ochii deschiși, pe site-ul celor de la Dertour găsești oferte de Revelion 2021 în destinații exotice.

Iar dacă te afli în categoria celor care preferă să rămână în țară de Revelion, te informăm că pe site-ul celor de la Dertour găseși inclusiv oferte pentru petrecerea Revelionului în România.