Cât timp optezi pentru un creditor cu o experiență îndelungată și cu adevărat de încredere, așa cum este Credit.ro, despre care vom vorbi în continuare, vei avea numeroase beneficii, care te vor ajuta să îți (re)pui business-ul pe picioare, fără a te împovăra sau îndatora cu sume de bani pe care să nu le poți restitui într-un termen rezonabil.

Astfel, IFN-ul menționat anterior acordă un credit cu garantie imobiliara în cele mai avantajoase condiții de pe piață: cu dobândă fixă (aceeași pe toată perioada contractuală și neafectată de indicele ROBOR); aprobare rapidă (preaprobare în doar 10 minute și acordare în maximum 24 de ore); grație la plata ratelor (pentru o perioadă de 7 zile și fără costuri ascunse); și cu 100% siguranță (acces nelimitat în cont, în orice moment, pentru a verifica suma totală rămasă de achitat).

În mod concret, creditul cu garanție imobiliară oferit de către acest furnizor este unul cu rate egale, prin intermediul căruia poate fi acordată o sumă de la câteva zeci de mii de lei până la câteva milioane de lei. Astfel, "plaja" de valori este una foarte largă, ceea ce înseamnă că poți accesa opțiunea indiferent de mărimea afacerii tale și de nevoile de creditare de la momentul respectiv. Perioada creditată poate ajunge până la 60 de luni, cu posibilitatea de prelungire, iar dobânda rămâne neschimbată - 36% pe an.

Numeroase garanții imobiliare acceptate

 
În ceea ce privește proprietățile propriu-zise acceptate pentru obținerea unui credit cu garanție imobiliară, acestea sunt diverse: teren intravilan, teren extravilan, apartament, casă, vilă, spații comerciale etc. Documentele necesare sunt următoarele: actele de identificare ale societății (actul constitutiv, CUI-ul), respectiv documentele privind garanțiile agreate (actul de proprietate, cadastrul, întabularea etc.). Pașii pentru accesarea creditului sunt, de asemenea, foarte ușor de parcurs: aplicarea online (sau telefonică) - preaprobare (după efectuarea verificărilor necesare) - trimiterea documentației financiare - aprobarea propriu-zisă (urmată de primirea unei copii a contractului pe e-mail) - evaluarea proprietății (și plata taxei aferente evaluării) - semnarea contractului (totul în decurs de numai 24 de ore).

Credit.ro oferă, pe site, inclusiv informații utile cu privire la accesarea creditului cu garanție imobiliară. Astfel, criteriile de eligibilitate pentru acest serviciu sunt următoarele: compania pentru care se solicită finanțarea să fie în funcțiune, solicitantul/garantul să dețină un imobil în proprietate. De asemenea, IFN-ul oferă și răspunsul la unele întrebări frecvente, cum ar fi dacă poți închide creditul oricând sau dacă poți vinde bunul imobiliar oferit drept garanție. În ambele cazuri, răspunsul este DA, cu condiția rambursării anticipate, respectiv în baza unui acord de înstrăinare.

Astfel, nu mai sta pe gânduri și ia chiar acum o decizie bună pentru tine și firma pe care o deții sau administrezi, accesând rapid și ușor un credit cu garanție imobiliară și dobândă fixă, cu acordare în maximum 24 de ore. Mult succes!