În timp ce multe companii preferă să închirieze spații de birouri într-o zonă centrală și să lucreze de la locație, altele au nevoie, pentru moment, doar de un birou virtual sau de o sală de conferințe complet echipată. Fiecare opțiune prezintă anumite avantaje și este concepută pentru a răspunde rapid nevoilor imediate ale chiriașilor.
Acum te poți bucura de toate facilitățile moderne create exclusiv pentru afacerea ta, într-un singur loc, pentru că H Private îți oferă spații moderne de birouri și săli de conferințe, birou virtual, sediu social și acces la toate serviciile de care ai putea avea nevoie pentru compania ta. 
Așadar, te invităm să descoperi un nou concept de centru de afaceri all-inclusive, într-o clădire emblematică din inima Bucureștiului, aproape de Centrul Vechi, unde găsești cadrul perfect pentru a crește potențialul de dezvoltare al companiei tale.
Beneficiază de una dintre cele mai avantajoase opțiuni de închiriere birouri în București!
În ultimii ani, Bucureștiul a devenit una dintre capitalele europene cu foarte multă priză în rândul antreprenorilor, start-up-urilor, dar și în rândul companiilor multinaționale. Atfel, capitala României s-a aliniat tendințelor actuale și oferă astăzi o mulțime de oportunități de dezvoltare pentru business-uri, de la servicii premium și până la spații de birouri moderne. Într-o lume dinamică și în continuă schimbare, unde mediul de afaceri este motorul principal, multe companii depun eforturi susținute pentru a aduce viitorul mai aproape, zi după zi, prin inovații, creativitate și muncă în echipă. Și fiecare dintre aceste companii reclama, la randul lor, facilități, siguranță și servicii de calitate. Iar compania ta nu face excepție.
Iar atunci când este în căutare de birouri de închiriat în București, H Private este pregătit să îți ofere un spațiu de lucru inspirațional, dar și o varietate de servicii ce acoperă toate necesitățile companiilor ancorate în prezent, dar care privesc spre viitor. La noi, găsești spații de birouri moderne și complet mobilitate, aflate chiar în centrul Bucureștiului, în apropierea principalelor instituții publice și bancare.
Centrul de afaceri H Private Arghezi oferă:
- Birouri private
- Săli de ședință
Găzduirea sediului social al chiriașului 
- Birou virtual
- Business lounge și zone de relaxare
Business Concierge
La H Private Arghezi, ai birouri “la cheie”. Tot ce trebuie să faci este să selectezi biroul care ți se potrivește, semnezi contractul de închiriere și te poți te reloca imediat. Mai mult, centrul nostru de business oferă și săli de conferințe cu diferite configurații, pentru ca tu sa poți organiza fie reuniuni mai restrânse, fie prezentări pentru o audiență mai generoasă. 
Bucură-te de facilitățile un mediu de lucru modern și inovator!
Deși există numeroase opțiuni de închiriere birouri în București, puține oferte întrunesc serviciile și facilitățile disponibile în H Private. Beneficiază de o atmosferă de lucru ideală, în care tu și echipa ta puteți da frâu liber ideilor. 
În cadrul spațiilor de birouri beneficiezi de următoarele servicii:
- Internet rapid și suport IT și Wi-Fi
- Acces 24/7 la centrul de afaceri
- Serviciu de business concierge
Cafea, ceai și apă din partea casei
Pe lângă toate acestea, ai la dispoziție servicii de administrare a spațiului (asistență operațională, curățenie, dar și utilități, incluse în costul chiriei lunare). Totodată , aici ai parte și de flexibilitate în ceea ce privește termenii și condițiile, precum și o imagine clară asupra costurilor și cheltuielilor, care rămân fixe pe toata durata perioadei contractuale. 
Flexibile și cu o capacitate de până la 40 de persoane, sălile noastre de conferință se pot transforma rapid în spațiul de care tu ai nevoie fie pentru întâlniri importante cu caracter privat, fie pentru business pitch-uri care sa stabilească o nouă direcție pentru companie.
Toate sălile de conferințe sunt echipate cu tehnologie modernă, orientată spre funcționalitate și dispun de mobilier ergonomic, pentru confortul tău, al colegilor, colaboratorilor sau al invitaților. 
Dorește-ți mai mult pentru afacerea ta și beneficiază de una dintre cele mai atractive opțiuni de birouri de închiriat din București. Alege să-ți desfășori activitatea într-un mediu ideal pentru business, sigur, funcțional și avangardist, unde ideile noi pot deveni realitate.